SALAMANDER- СТИЛ НА УЮТ И КАЧЕСТВО

salamander-streamline
С дограмата SALAMANDER, всеки ден е "велик ден".Дограмата е като яйцето, колкото и да е изписано,ако е запъртък, си остава такова. Така че, не подценявайте качеството за сметка на цената! В последните години все повече се набляга на енергийната ефективност, която е мерило за начина ни на живот. Защо да плащаме повечко за топлина, като можем да платим еднократно за качествена дограма, която ще създаде не само уют в дома ви, но ще осигури по-малки разходи за топлоенергия. Има хора, които се притесняват да си сменят дограмата заради зачестилите мнения, че новата дограма е причина за конденза в жилището. Уви, така е! Но поради факта, че всеки търси "тарикатлъка",да ни излезе по-евтинко, попадаме на недобросъвестни търговци, които за да смъкнат от цената занижават качеството. Всяко жилище си има своя характеристика, която при несъобразяване, се постигат лоши резултати.

1 коментар:

дограма каза...

И аз забелязах като малко по вътрешен човек, че в последните години все повече се набляга на енергийната ефективност, която е мерило за начина ни на живот. Точно както и вие пишете защо не се възползваме от качествена дограма, която ще създаде не само уют в дома ни, но ще осигури по-малки разходи за топлоенергия.А в днешни дни имаме нужда от намаляване на тези велики сметки. Има хора, които се притесняват да си сменят дограмата заради зачестилите мнения, че новата дограма не е била много качествена...............много са ми чудни......явно тези слухове идват от хора, които не могат да си я сложат...

КАКВА ДОГРАМА ДА ИЗБЕРЕМ?

Изборът на дограма зависи от следните критерии:

- цена;

-вид профил / pvc, al., дървена/;

- производител на профили / salamander, profilink и т.н./;

- фирма за производство и монтаж на дограмата;

- гаранции на дограмата,обкова и стъклопакетите;

- препоръки от вече обслужени обекти с дограма
.

10-те златни правила за избор на фирма при производството на дограма!

1. Вид профил,укрепващ метал/за PVC/;
2. Стъклопакет,съобразен с жилищната характеристика;
3. Обков;
4. Консултации;
5.Срокове на изпълнение;
6. Изработка;
7. Монтаж;
8. Прозрачност при ценообразуването;
9. Гаранционно поддържане;
10. Препоръки и мнения за фирмата.

Дограма за Вас от НОВА ПЛАСТ

Фирмата за дограма НОВА ПЛАСТ ООД, подхожда към всеки клиент с необходимото внимание и професионализъм, както и носи своята отговорност за изработеното.